Flirt Flamand

Tijdens het jaarlijkse Foire Du Livre De Bruxelles zorgt het luik Flirt Flamand voor meer toenadering tussen onze Nederlandstalige en Franstalige literatuur. Dit jaar neemt het de vorm aan van een online literair festival van 6 tot 16 mei. Verken in afwachting alvast de MATCHMAKER en gluur mee bij #THOMIZE.

Elf avonturen over de taalgrens heen

Bijzondere ontmoetingen tussen twee auteurs op buitengewone plekken in Brussel: daar wil je toch bij zijn? Wel dat kan! Op flirtflamand.be ontdek je tussen 6 en 16 mei elke dag om 12 uur een nieuw filmpje. Telkens met een tweetalig duo in proza, non-fictie, poëzie, prentenboeken, strips en slam. Literatuur over de taalgrens en in alle genres!                                                                 

logo Flirt Flamand

 

MATCHMAKER en #THOMIZE

Met MATCHMAKER, een Tinder voor boekenliefhebbers, vind je jouw literaire soulmate en bijhorende boekentips aan de andere kant van de taalgrens. En met #THOMIZE beland je in een spannende whatsapp flirt tussen auteurs Lize Spit en Thomas Gunzig. Volg vanaf 24 april gratis #THOMIZE, een spannende digitale serie waarin je stiekem getuige bent van hun grenzeloos geflirt.

duobeeld matchmaker en thomize