Aanvragen

Je wil graag materialen aanvragen in de Bib? Kijk eerst in de catalogus [LINK NAAR CATALOGUS VAN JOUW BIB] of de werken aanwezig zijn in de hoofdbib. Voor DVD’s, blu-rays en games rekenen we tijdens deze periode geen leengeld aan. Magazijnmaterialen, tijdschriften en lp’s kan je via de afhaalbib niet aanvragen. Ook uitgeleende materialen kunnen tijdens de sluitingsperiode niet gereserveerd worden.

Opgelet!!!
We kunnen niet garanderen dat al de materialen die je bestelt, geleverd kunnen worden. Het kan zijn dat een andere lener het boek ook bestelde, alle bestellingen worden chronologisch verwerkt.

Pakketten
Je kan er ook voor kiezen om een pakket (5 materialen), te laten samenstellen door onze bibliotheekmedewerkers. Deze tellen mee voor de limiet van 10 materialen per lenersnummer dat je kan ontlenen. Baby-, peuter- en kleuterboekjes, eerste leesboekjes en jeugdstrips kunnen enkel als pakket aangevraagd worden.
 
stap_1

Mijn gegevens

Gebruik je een bibpas: het nummer boven de streepjescode. Gebruik je je ID, dan is je lenersnummer je rijksregisternummer.
stap_2

Keuze materialen

Let op: Het aantal materialen dat je kan ontlenen is beperkt tot 10 per lenersnummer!

Boekenpakket | Een boekenpakket bevat 5 stuks en telt dus voor 5 ontleningen.
Noteer hier het gewenste thema: dieren, vriendschap, zoekboeken, ...
Noteer hier de gewenste reeks: Jommeke, Kiekeboe, ...
Noteer hier het gewenste thema: auto, gezondheid, koken, ...
Noteer hier de gewenste reeks: Millenium, Vrije vlucht, ...
Noteer hier het gewenste muziekgenre.

Je kan ook zelf je materialen kiezen. Zoek de materialen op in de catalogus op de website en geef hier telkens titel, auteur en materiaal op.
Je kan ook zelf je materialen kiezen. Zoek de materialen op in de catalogus op de website en geef hier telkens titel, auteur en materiaal op.
stap_3

Tijdslot


Dankjewel voor jouw aanvraag!
Zodra je pakket klaarstaat in de Bib, ontvang je een bevestigingsmail. Met deze mail kan je je pakket afhalen op het aangevraagde tijdstip. Gelieve het pakket alleen te komen halen, er mag telkens maar 1 persoon tegelijk binnen. Als je je pakket niet afhaalt, worden de boeken vrijgegeven voor andere leners.

Privacy
De Bib is een stads-gemeentedienst, om als stad/gemeente een goede dienstverlening aan te bieden, werken wij veel met persoonsgegevens. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonsgegevens. Meer info [LINK NAAR PAGINA MET PRIVACYVERKLARING STAD OF GEMEENTE]